02 heinäkuuta, 2015

Kuvaushaasteesta

Kävin viime viikolla Yliopiston kirjastossa lukemassa uusinta Kamera -lehteä. Päätoimittaja Asko Vivolin haastoi lukijat suuntaamaan kamerat lähiympäristöön näin kesällä - tuttuihin kotinurkkiin ja rakkaisiin läheisiin. Arkielämän ikuistaminen on tärkeää!

Oma valokuvausharrastukseni alkoi syksyllä 2004, kun ostin ensimmäisen filmijärjestelmäkamerani ja menin kansalaisopiston kurssille. Kesällä 2005 minusta tuli äiti ja sittemmin valokuvasinkin paljon juuri lähiympäristöäni, kotinurkkia ja läheisiä - mitäpä muutakaan kotiäitinä ollessani.

Samaisessa Kamera -lehdessä kapellimestari Osmo Vänskä toteaa, että valokuvaus antaa energiaa. Sitä se tekee minunkin mielestäni! Voi sitä fiilistä, kun saa napattua ihanan valokuvan! Tai sitten niinkin, että vaikka kaikki olisi kotona vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun, mutta jokin kaunis sommitelma siellä kaiken epäjärjestyksen keskellä on kerrassaan voimaannuttava!

Kävimme tiistaina Nyrölän luontopolulla ja suuntasin kamerani kolmeen rakkaaseen läheiseen. Ja myös kukkiin, joita nuuhkimme ja tunnustelimme, suopursuihin ja tupasvilloihin.









Energiaa antavia kuvaushetkiä kesällä!

2 kommenttia:

  1. Ihanat patikoijat reppuineen. Samoissa harrastuksissa ollaan oltu. Me kävimme kesä"vieraiden" kanssa valloittamassa Kanavuoren :) Tuonne Nyrölään pitäisi myöskin päästä.

    VastaaPoista
  2. Ihana kun oot laittanut kommentin! Kanavuoren retkeilymaasto ei ookaan meille tuttu - pistän korvan taa tään idean! Ihania lomapäiviä!

    VastaaPoista