25 syyskuuta, 2017

Mukit täynnä kesämuistoja!






Tässä vähän syksyisiä kuvia sadostamme!



Vietimme mukavia kesähetkiä Varkaudessa Taidekeskus Väinölässä, jossa on aina kesäisin naivistisen taiteen näyttely, nukketeatteriesityksiä, työpajojakin. Me osalllistuimme kapustanukketyöpajaan ja lapset tekivät omat kapustanuket, joita pääsi myös testaamaan nukketeatteritilassa muiden paikalla olleiden lasten kanssa. Yksi kapustanukeistamme kadotti jo silmänsä. Se piiloilee kuvassa toisen nuken takana.





Keltaiset villasukat, elämäni toiset villasukat, perussukat seiskaveikasta valmistuivat kesällä ja lämmittävät ekaluokkalaisemme varpaita. Neuloosiin sairastumisesta on turha vielä puhua, mutta kolmannet villasukat ovat tekeillä ja niissä opettelen palmikkoneuletta...






Ufoihin eli keskeneräisiin käsitöihin kun päästiin, niin tässäpä yksi! Tein mosaiikkipinnan pöytälevyyn opinnoissa vuosia sitten, mutta vasta tänä kesänä pöytälevy pääsi käyttöön. Jalkana toimii vanha kela. Minulla oli kesäisiksi tuunaustarpeiksi varattuna myös kaksi kuormalavaa. Suunnittelin tekeväni niistä mukavan löhöilypaikan mökkirantaan, mutta tänä kesänä ei löhöilykelejä ollut, niin kuormalavat jäivät vielä sellaisia odottelemaan.




Nuorimmaiseni aloitti koulutiensä ja ompelin hänelle penaalin mehiläisvahaliituja varten. Koululainen valitsi itse kankaat Eurokankaasta.





Nämä betonilaatat äitini valoi kesällä minun ja lasten seuratessa sekä touhutessa ympärillään. Laatat näyttävät tosi kauniilta syksyn lehtien seassa.




Kauniita syyskuisia päiviä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti