17 tammikuuta, 2016

Frozen Anna -kakku

Tytär täytti kuusi vuotta ja halusin kokeilla tehdä marsipaanista muutakin kuin pyöreää kakun pintaa. Tein varasuunnitelmankin. Jos kokeilu ei onnistuisi, lähikaupasta saisi sitten jäätelökakun juhlapöytään. Kakkutaikurin blogista löytyi ohjeet barbiekakun kokoamiseen. Kakkupohjan valmistin aiemmin täällä blogissa julkaisemallani ohjeella. Kostuttamiseen käytin maitoa vaniljasokerilla maustettuna ja kakun väliin laitoin synttärisankarin toiveesta mansikkahilloa sekä myös kermavaahtoa. Kreemin valmistin niin ikään aiemmin täällä julkaisemallani ohjeella, mutta tomusokerin määrän puolitin ja se toimi sellaisena aivan hyvin. Marsipaanin värjäsin vihreäksi ja koristeeksi käytin lumihiutaleen muotoisia strösseleitä sekä kahdenlaisia helmiä. Tyttäret näpersivät vielä rusetteja ja ruusuja koristeiksi.





Frozen -elokuva meillä on vielä näkemättä, vaikka nukkeja löytyykin. Täytynee viettää leffailta lähiaikoina! Hyvää uutta viikkoa kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti