10 syyskuuta, 2013

Kukkaishoivaa

Kokeilin kukkaisveden tekemistä kesäisellä mökkireissulla, kun satuin löytämään ihanan vanamopaikan. Vanamovesi valmistui metsässä päivän aikana, nautin sen mieheni kanssa iltahämärissä. Kaunis päätös yhteiselle kesälomapäivällemme!

Kukkaterapian mukaisesti valmistettua veteni ei suoranaisesti ollut, mutta etsin silti tietoa vanamon terapeuttisista vaikutuksista. Frantsilan Vanamo kukkaterapiatipoista kerrotaan seuraavaa:

Auttaa syventämään ja parantamaan ihmissuhteita


Käyttötarkoitus

  • Luomaan soljuvuutta elämään
  • Auttamaan läheisten ihmisten välisissä ristiriidoissa

Vanamo tasapainottaa ja herkistää kuuntelemaan ja nauttimaan omasta sisäisestä olemuksesta.
Se lähentää ihmissuhteita ja erityisesti parisuhdetta. Uutos lisää kärsivällisyyttä ja auttaa yhteisen sävelen löytämisessä esim. itsenäistymisen ja parisuhteen kriiseissä.
Se luo tyytyväisen olon ja auttaa tunteiden käsittelyä.
Motto
”Olen sopusoinnussa itseni ja läheisteni kanssa”


Oikeaoppinen kukkaterapia kiinnostaa niin ikään ja luulen että ensi kesä tulee olemaan tämän oppimisen aikaa! Ilmoittauduin juuri Steinerpedagogiikan opintoihin ja siihen liittyy kesäopintoja kasveista, joten tulen viettämään hetkiä luonnonhelmassa. Oon innoissani näistä uusista koulunpenkeistä joilla olen ja joille pääsen - kädentaitojen työpajojen, steinerpedagogiikan, kasvivärjäyksen ja satuhieronnan tiimoilta!

Ihania uuden oppimisen hetkiä ihan jokaiselle! Kaikkea hyvää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti